Ondernemen voor beginners – Basis 1

Ondernemen is hip, het is trendy, het is ‘het nieuwe werken’. Er wordt heel luchtig over gedaan, “Oh ik ga voor mezelf beginnen”, maar het is een flinke stap in het onzekere, met vele haken en ogen. Ik kan het weten, ik deed het namelijk in 1998. Toen stapte ik naar de Kamer van Koophandel en begon ik mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer. In de afgelopen 21 jaar heb ik alle valkuilen en leerpunten goed gedocumenteerd, en met die kennis hoop ik startende ondernemers te kunnen helpen, zodat zij niet de fouten hoeven te maken die ik heb gemaakt. Jullie hoeven het wiel niet uit te vinden… dat heb ik namelijk al voor jullie gedaan!

Ondernemen voor vertalers – Basis 1

Gewijzigde opzet!

Schrijf je nu in voor deze cursus. Het minimale aantal deelnemers is 4, maximaal 6.

Cursus: Ondernemen voor vertalers – Basis 1

Datum: week 1: 7 maart 2020, week 2: 14 maart 2020

Doelgroep: beginnende vertalers, herintredende vertalers en vertaalstudenten die als freelancer aan de slag zijn of willen gaan. De cursus is geen vertaalcursus, het vertalen moet je dus al wel beheersen.

Prijs: 2 dagen (5+5), lunch niet inbegrepen: €375,00 ex btw

Het gaat hier om een tweedaagse cursus op zaterdag van 9.00 tot 15.00 (inclusief twee koffiepauzes en een half uur middagpauze).

Cursusprogramma (wijzigingen voorbehouden):

Dag 1:
Marketing, acquisitie en administratie

Dag 2:
Kwaliteit, werkproces, technologie, wetten en regels, zelfzorg.

Vragen stellen: stuur dan even een mailbericht naar cursus@jouwvertaler.nl

Je inschrijving is definitief na aanmelding. Na de aanmelding ontvang je de factuur en moet het geld binnen 7 dagen worden overgemaakt. Bij minder dan vier deelnemers gaat de cursus niet door. Het cursusgeld wordt dan terugbetaald, waarbij €25 in mindering wordt gebracht voor administratiekosten. Inschrijven kan via het onderstaande formulier.