Cursus Ondernemen voor vertalers – Basis 1

Inhoud van de cursus

Ondernemen is hip, het is trendy, het is ‘het nieuwe werken’. Er wordt heel luchtig over gedaan, “Oh ik ga voor mezelf beginnen”, maar het is een flinke stap in het onzekere, met vele haken en ogen. Ik kan het weten, ik deed het namelijk in 1998. Toen stapte ik naar de Kamer van Koophandel en begon ik mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer.

In de afgelopen 21 jaar heb ik alle valkuilen en leerpunten goed gedocumenteerd, en met die kennis hoop ik startende ondernemers te kunnen helpen, zodat zij niet de fouten hoeven te maken die ik heb gemaakt. Jullie hoeven het wiel niet uit te vinden… dat heb ik namelijk al voor jullie gedaan!

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier. Heb je nog vragen, stuur dan even bericht naar cursus@jouwvertaler.nl.

Belangrijke gegevens

Datum: Week 1: 9 mei 2020, week 2: 16 mei 2020
Tijd: 9.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Kantoor Proactive Translations, Heezerweg 62, 5614 HE in Eindhoven
Duur: 2 dagen (5+5), lunch niet inbegrepen
Prijs: €300,00 (exclusief btw)
Doelgroep: beginnende vertalers, herintredende vertalers en vertaalstudenten die als freelancer aan de slag zijn of willen gaan. De cursus is geen vertaalcursus, het vertalen moet je dus al wel beheersen.
Opmerking: Dag 1: marketing, acquisitie en administratie. Dag 2: kwaliteit, werkproces, technologie, wetten en regels, zelfzorg.
Minimaal aantal deelnemers: 4 (maximaal 6)
Sluiting inschrijving: 25 april 2020 

Inschrijfformulier

Ik schrijf me via dit formulier in voor deelname aan de cursus Ondernemen voor vertalers (Basis 1). Ik zal de factuur hiervoor betalen binnen 7 dagen na ontvangst. Indien één week voor aanvang van de cursus niet voldoende inschrijvingen zijn ontvangen (minimaal 4), ontvang ik het bedrag minus €30 administratiekosten retour.

Algemene voorwaarden

Inschrijven Ondernemen voor vertalers - Basis 1*

Akkoord algemene voorwaarden*

Akkoord gebruik persoonsgegevens*

Menu