GEANNULEERD! Speeddating met ervaren vertalers (met aansluitende netwerkborrel)

Concept

Speeddating met ervaren vertalers is een informele manier van kennisdeling. Negen ervaren vertalers zijn op deze dag beschikbaar voor het beantwoorden van alle mogelijke vragen over het werk van een freelance vertaler. De deelnemers (beginnende of herintredende vertalers) zitten in groepjes van twee aan tafel met een van de ervaren vertalers en mogen gedurende 20 minuten alle relevante vragen aan deze vertaler stellen. Na 20 minuten klinkt er een belsignaal en is het tijd om te wisselen. Zo krijgen de deelnemers de kans om aan alle negen vertalers hun vragen te stellen.

Jouw Vertaler - Cursussen voor beginnende ondernemers door Anouschka Schutte

De vertalers, met in totaal ruim 200 jaar ervaring in het vak, zijn beschikbaar voor het beantwoorden van algemene vragen over het werk als vertaler en zelfstandig ondernemer, en hebben elk ook hun eigen specialisatie (juridisch, medisch, technisch, boekvertaler). Vraag ze het hemd van het lijf!

Aan het einde van de workshop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. Dit certificaat kan worden gebruikt om PE-punten bij Bureau Wbtv aan te vragen (let op: wij zijn geen gecertificeerd instituut, dus je zult de aanvraag moeten motiveren met meer informatie over deze activiteit).

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier. Heb je nog vragen, stuur dan even bericht naar cursus@jouwvertaler.nl.

Belangrijke gegevens

Datum: Geannuleerd!
Tijd: 10.00 uur tot 14.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur, aansluitend kun je blijven voor de Eindhovense Vertalersborrel)
Locatie: Stads Bar & Food, Paradijslaan 48 in Eindhoven (bereikbaar met OV en auto, betaald parkeren in de buurt)
Duur: 4,5 uur (drankjes en lunch niet inbegrepen)
Prijs: €50,00 (exclusief btw)
Doelgroep: Speeddating met ervaren vertalers is bedoeld voor vertaalstudenten, beginnende vertalers en herintreders die weer aan de slag willen als vertaler.
Minimaal aantal deelnemers: 9
Sluiting inschrijving: 4 april 2020 
Lunch: Deelname aan de lunch is niet verplicht, maar wel mogelijk. De lunch is een mooi moment om even met de andere deelnemers te praten over je ervaringen tot dusver. Stads biedt een menu aan met drie opties: vlees, vis en vegan. Andere dieetwensen kunnen vooraf worden doorgegeven (in sommige gevallen tegen een meerprijs). De kosten voor de lunch bedragen €9.50 pp, zonder eventuele drankjes. De kosten van de lunch zijn niet inbegrepen bij de kosten voor de speeddating-workshop.

Recensies naar aanleiding van de vorige editie

‘Bedankt voor het organiseren van deze geweldige bijeenkomst. Ik kijk er met veel plezier op terug en het was zeker de rit vanuit Groningen waard!’

‘Ik heb genoten van de speeddate. Nogmaals dank voor de organisatie. Zo fijn om andere vertalers te ontmoeten!’

‘Ik vond het ook een leuke en leerzame dag zaterdag, nogmaals hartelijk dank voor de organisatie.’

‘Het was superleuk. Ik vond het niet alleen leerzaam, maar ik kreeg ook veel inspiratie!’

‘Het was een heel erg leuke (en nuttige) dag, bedankt voor het organiseren, top-werk!’

De vertalers

Voor deze kennisdelingsdag hebben we een zeer diverse groep vertalers bijeengebracht. Hieronder staat een kort overzicht van de deelnemende ervaren vertalers met hun specialisaties.

Anouschka Schutte, medisch vertaler, beëdigd, Engels, Spaans en Nederlands, sinds 1998 werkzaam als freelance vertaler. Geeft sinds kort ook trainingen over ondernemen.

Elsa Patrício de Barros, literair vertaalster, toerisme en lifestyle, transcreation en ondertiteling. Sinds 1995 werkzaam als vertaalster Engels, Spaans, Portugees, Frans en Nederlands naar het Portugees (Portugal) en Frans (Frankrijk).

Astrid Amels, juridisch vertaler Nederlands en Engels, beëdigd, sinds 2000 werkzaam als vertaler (waarvan 14 jaar in loondienst). Sinds 2018 ook coach Engelse gespreksvaardigheid voor directe opdrachtgevers.

Nellie Keukelaar, boekvertaler, beëdigd vertaler en vertaler Nederlands en Engels van bedrijfsteksten, toerisme, human resources, websites. Sinds 1994 fulltime freelance vertaler.

Monic Lammers, beëdigd, vertaler Frans, technisch, ruime ervaring SDL Trados, MemoQ, werkzaam als vertaler sinds 1996.

Lorraine Davidse, beëdigd vertaler Engels, juridisch, mede-eigenaresse van een tolk- en vertaalbureau, ruime ervaring met projectmanagement en MemoQ, werkzaam als vertaler sinds 2008.

Susanne Bittner, beëdigd vertaalster Engels en Nederlands, moedertaal Duits, juridisch, technisch en economisch, ruime ervaring in SDL Trados en Abbyy conversietool, werkzaam als vertaalster sinds 1987.

Linda Flebus, vertaalster Engels en Duits; na loopbaan bij overheid en in chemische sector (int. communicatieverantwoordelijke), sinds 2007 freelance vertaalster; technisch, marketing, mode,  personeelsmagazines, verzorgingsproducten; ervaring Trados, memoQ, WordFast. Uit België.

Lizzie Kean, vertaler Italiaans, Nederlands en Engels, native speaker Engels, met veel ervaring in muziek en theater, vertaalt ook veel academische teksten, teksten voor lokale overheden en over coaching. Freelancer sinds 2010.

Inschrijfformulier

Ik schrijf me via dit formulier in voor deelname aan de Speeddating met ervaren vertalers. Deelnemen aan deze dag kost €50,00 exclusief btw. Voor deze kosten ontvangt de deelnemer een factuur. De kosten moeten bij aanmelding worden voldaan via een Tikkie-betaalverzoek of bankoverschrijving. Drankjes en lunch zijn niet bij de kosten inbegrepen en moeten apart worden voldaan op de locatie. Na aanmelding en betaling is annulering niet meer mogelijk. Je mag wel een vervanger in jouw plaats naar de speeddating-workshop sturen.

Zodra de organisatie dit formulier heeft ontvangen, krijg je via e-mail de factuur voor de workshop. Als je hiervoor een Tikkie-betalingsverzoek wilt ontvangen, vul dan je mobiele telefoonnummer in zodat we je een Tikkie kunnen sturen.

Ik neem deel aan de speeddating-workshop in Eindhoven. De kosten voor deelname bedragen €50 ex btw.*

Akkoord gebruik persoonsgegevens*

Ik wil graag gebruik maken van de lunchoptie bij Stads (extra kosten €9.50 aldaar te voldoen) en geef hieronder mijn keuze aan:
VleesVisVegan

Vraag/opmerking:

Menu